Berfin Şahin (Fen Bilimleri Öğretmeni)
Öğrencilerimizin zamanla hem motivasyonlarının arttığını hem de akademik anlamda, davranışsal anlamda başarıya ulaştığını, orta seviyeden daha üst seviyelere doğru bir ilerleme kaydettiğini gözlemledik.
Mehmetcan Culha (Rehber Öğretmen)
Öğrencilerin okula karşı olan duygu ve düşünceleri bağlılığı artarken, bazı devamsız öğrencilerimiz bu faaliyetler olduğu için okula gelmeye başladılar. Bununla beraber aylık olarak tarama sınavları yaptık ve buradaki gelişimleri gözlem altına aldık.
Mustafa Okumuş (Matematik Öğretmeni)
Yeni yeni uygulamalar, etkinlikler tasarlayarak öğrencilerimizin okulda olumlu ve istekli bir eğitim hayatı sürdürmelerine çalışıyoruz. Verilere dayalı, analiz esaslı ve takip edilebilir, rasyonel bir yolu izlemesi bizim daha hızlı sonuçlar almamızı sağlıyor. BİGEP sadece akademik başarıyı değil öğrencilerin bütünsel gelişimine önem verdiğinden dolayı öğrencilerimizle teker teker ilgilenerek onların her alandaki eksiklerini fark ediyoruz ve bunlarla alakalı çalışmalar yapıyoruz.
Zeynep Okka (Rehber Öğretmen)
Şanlıurfa’da birinci önceliğin eğitim olduğunu fark ettik. Sadece akademik anlamda değil okuma yazma, velilerle işbirliği ve devam durumlarının velilerle birebir görüşülmesini sağlayacak veli ziyaretlerini yaparak bu konuları da projemize dahil ettik.
Hasibe Çetinkaya (Veli)
Çocuğum aslında daha çok heyecanlı okula gelmeye başladı ve daha verimli oldu. Okuluna isteyerek geliyor; ne oldu ne bitti hepsini bile aktarıyor. Mesela bir aktivite olduğu zaman bize söylüyorlar. Biz de katılıyoruz ve çok güzel çok heyecanlı geçiyor bu süreç.
Keziban Özgür (Veli)
Öğretmenler beni sürekli arıyorlar, çocuğumun durumunu soruyorlar. Çocuğum hakkındaki bilgileri alıyorum ve ben de eğitimin bir parçasıyım artık.
Ayşe Çoban (Veli)
Okulda çeşitli etkinlikler oluyor, katılıyoruz. Boyama işi yapıyoruz. Çocuğumla ben bile daha çok iletişim kurmaya başladım. Çok güzel yani çok değişimler oldu. Bir anne olarak bir eğitimin bir parçasıyım.
Sinan Kartal (Öğrenci)
Mevsimlik tarım işçisi olarak okula 3 ay geç kaldığım için öğretmenlerimle birlikte geç kaldığım konuların telafisini yapmak için öğle aralarındaki kurslara katılarak arkadaşlarıma yetişmeyi başardım.
Evin Çetinkaya (Öğrenci)
Okul ortamımız çok iyi. Derslerle ilgili genellikle konuşuyoruz. Bana destek oluyorlar her zaman ve beni diyorlar. Bana birçok konuda yapabilirsin, başarabilirsin, sen çok iyisin, harikasın diyorlar. Annemle babam bana derslerimde daha çok yardımcı oluyorlar ve benimle birlikte ders çalışıyorlar.
Derya Şekerci (Öğrenci)
Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ile denemelerimde netlerimin arttığını görüyorum. LGS’ye çalışırken özgüvenimi arttırdı. Kendimi daha başarılı hissetmeme, kendimi daha çok motive etmeye başladım.
Sümeyye Korkut (Öğrenci)
Önceki dönemlere nazaran herkes okulu daha çok sevmeye ve derslere katkıda bulunmaya başladı. Okula geldiğimizde mesela daha iyi duygularla geliyoruz ve daha pozitif bir katılım sağlıyoruz.